Anotace: Praha IV.
S kovovým praskotem
ráno chodník dospává
a emoce jsou v lymbu
Euforie nemožení
Soustava ztrácí své vztahy
mezi sebou i k okolí
Bráníš se
dech chutná po niktoinu
spáleném mase
krvi
Vlasy opíšou oběžnou dráhu
astronom padá k východu
A hele
vedle tebe
šedá emigrace