Tak už snad naposled
Anotace: Mizerní chlapi :-)
Tak už snad naposled,
trapně žalostná a prázdná slova,
tak už snad naposled,
kontroluji poštu znova a znova.
Tak už snad naposled,
zklamání z prázdné zprávy,
tak už snad naposled,
dostávám pětku za špatné mravy.
Tak už snad naposled,
tvořím smyšlený příběh,
tak už snad naposled,
si z toho opět vyběh.
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: Mácha, SmallGeorge, James Libustka, Jan Urban, knihomolka
Komentáře (2)
Komentujících (2)