Oči mělo skoro jako kotě
než ho dohnali a podřezali
prasátko.
Viděl jsem výraz hrdiny
ve tváři otloukánka
než spadl přez nastavenou nohu.
Kdo rozhodl které jsou naše hvězdy?
Kdo rozhodl která je naše něha?
Ta láska rosvítila by nebesa
a spustila duhový déšť ,kapky z miliónů barev
kdyby srdce nebyla zabetonována.
Kdyby před nabídnutou šancí nebyla hozena na smetiště.
Těch všech
já jsem hlas
a oni jsou má síla.
Sdělení, které má svoji sílu. ST :O)
24.03.2015 07:11:15 | Tichá meluzína