Anotace: .
Obyčejný
průměrný
strojovitý
Velký lidi dupou
rajče zaskočené v mém ohryzku
vyskočí
soudící oči
uvidí krev
roztěkaný
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?