Anotace: Báseň - takové klasické seznámení
Tři piva na stole,televize hraje.Romantika zdá se,bude dneska v plné kráse.
Ostatně - jak už to bývá,dvě decky vína a k tomu se zpívá,
že bylo by nebylo,
kdyby odešla.
/A přec zas neodešla./
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?