Velikonoční čas
Anotace: Bohatou pomlázku všem.
Nakoupila milá vejce,
různé barvy k tomu,
obtisky též od prodejce,
rychle spěchá domu.
Do práce se s chutí dala,
krásné budou dárky,
květy, ptáčky, malovala,
srdíčka i čárky.
Kraslici mi z lásky dala,
hodně se mi líbí,
potom tiše zašeptala,
co mi ještě slíbí.
Večer milá neváhala,
hned mě líbá dlouze,
do lůžka mě potom vzala,
podlehla prý touze.
Přečteno 314x
Tipy 7
Poslední tipující: adaj, Amelie M., Nikita44, básněnka, AndreaM
Komentáře (2)
Komentujících (2)