Slzy mi poskládáš do řady jak cínové vojáčky,
upadlé nožičky nahradíš dotekem tvých rtů.
Kdyby byl život jednoduchý tak jako postavit domeček pro hračky,
tak ted nečekám, zda poplavu proti proudu v hořkosti či v sametu.
postavit domeček pro hračky je náhodou pěkná fuška...to radši jednoduše žiju...
07.04.2015 08:02:25 | enigman
Pokoušela jsem se poprvé psát u hudby Kryštofů....a tohle přišlo.....nikdy jsem to neměla jednoduché:-)
07.04.2015 08:12:38 | Danuela