Anotace: Poezie ze života.
Dneska já, zítra ona,
zase se budeme dělit?
Ne.
Dneska ona, zítra já,nechci se dělit!
Dneska já, zítra ty- kde je ona?
Ach tak, už je to zas jinak,
ona tu není,
je tu jiná.
existuje nedělitelná?...
07.04.2015 07:54:32 | enigman
Řečnická otázka.
07.04.2015 22:58:35 | KlaraKimberlyViznerova
Hodně povedená!....na jednu stranu docela i ironická a vtipná, na druhou opravdu ze života:-)
06.04.2015 11:29:32 | Draconian
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?