v hlubinách
nasyť prosím touhu mou
jsem jen kočkou toulavou
a hvězdy tolik září
hledám cestu ztracenou
v prachu dávných dob
mapu rozfoukali tmáři
duše moje neklidná
jen pomalu si vzpomíná
/nevydá moudrost stáří/
***
Moudrost je průvodcem po Tvých básních, milá Radko,a to bez ohledu na věk. Krásné hlubiny si před námi rozprostřela
21.04.2015 11:13:04 | Akrij8
No, ale myslím, že stáří není vždy patent na moudrost.
14.04.2015 20:20:32 | Jeněcovevzduchukrásného