Anotace: Krátká báseň. - A co vy, jste čestní?
Ten případ zdá se
podivný,vím jistě,
že zde figuruje více lidí!
Jak je to možné? - Ptám se.
Zase.
Jak? - Prostě tak, že čestná hranehraje se.
počítá se když jsem Čestmír?...
09.04.2015 10:55:35 | enigman
:-D P.S.: Výborný komentář! ;-)
10.04.2015 21:57:42 | KlaraKimberlyViznerova
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?