Anotace: Geny nebo žravé obžerství.
Otec
-
Genetika svého času
byla kdys jen sci-fi
a při tvém výrazu
nyní každý slyší
Ať jak chceš tváříš se,
proč jsi takový?
Chodíš dokola na římse
… po mámě? Či tátovi?
Když vše svádíš
na své geny,
buněčně se radíš:
„Po kom jsou ty pleny?“
Tátova výška
(po něm vysoký)
a co šířka?
(jíž nabýváš po roky?)
Nic, za tu si můžeš sám.