Zrozená
Anotace: Pocity, ach jen mé pocity, jak jsem se zde ocitla...
Zrozená v době revoluce
bez známek evoluce.
Zrozena v době rozpadu,
v sobě plno odpadu.
Zrozena v době spojů,
sama procházím mnoho bojů.
Zrozena ze samolásky,
bez pocitu krásky.
Zrozena v čase nenávisti,
co cítím já, nejste si jistí.
Zrozená z velké bouře,
zbytek slz teď kouše.
Zrozená z křehkého vánku,
když sním o věčném spánku.
Zrozená v dobách odplaty,
zůstaly v duši jen záplaty.
Zrozená z velké výzvy,
zbyly jen ošklivé jizvy.
Zrozená…neznám příčinu,
umírám při každém činu.
Přečteno 455x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař
Komentáře (1)
Komentujících (1)