Anotace: Krátká báseň z pracovního prostředí.
Odvolání,dovolání - zas a znovu.
Čas běží dál,ale kdo by se bál?
Nikdo!
Ha!
Snad jen si řekne,že ať už tak či tak,
spravedlnosti neunikne.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?