Anotace: ...
Sedíš
a neměníš
jak bys taky moh
pivo je pivo
a zákazník je bůh
Nemáš chuť
ptát se
objednáš další
a víc nechceš vědět
Snad jen
jak udržet to vědomí
v nevědomí
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?