Anotace: …aneb když dodavatel stavby podcení návyky levné pracovní síly z východu. (Autor se částečně inspiroval skutečným námětem ze života.)
SONET O HOVNU
obnovili klášter za evropské fondy
hrdost byla velká, sláva tuze skvělá
spousta krásných dívek, brunetek i blondýn
však též dobře víte, jak se to vždy dělá
blesky z foťáků, úsměvy na kamery
řada bafuňářů, ba i celebrity
nudné proslovy bys napočítal čtvery
trošku veselejší se pak hrály hity
dík rekonstrukci došlo i na latríny
kouzlo dob minulých – dvířka se srdíčky
šmiknutí pásky i s pózou pro noviny
netřeba k prohlídce kadibudky klíčky
vše bylo nakonec víc než autentické
z otvoru se smálo pravé hovno lidské
Praha, 17.4.15
https://www.youtube.com/watch?v=7kdmg_z7OVw
skvěle autentické :-)
18.04.2015 13:00:37 | hledač
Dík, to bude asi tím, že pointu psal opravdu sám život, ještě ani nestačila vyčichnout ;-))
18.04.2015 13:10:36 | Amonasr