Anotace: Pojmy na dosah.
Zkušenost stářím
-
Sám to znáš a vidíš,
jak sem a tam chodí,
Ty si tu jen rodíš
... a oni se brodí
Buď vděčný za svůj dar,
za poskytnutí života,
za jeho strastí pár,
za snadnost se vymotat
Nestěžuj si radši,
nesuď podle dojmu,
jsi přece mladší
a nedosáhls pojmů