Anotace: ... trochu experiMENTÁLNÍ douBLEverše
Sbírka: Lišák a Vlčice...
Naše sudby studí studem
barvami hudby vás svedem bludem
Sme dryády horskejch bučin
vodopády nám v žilách hučí
Žijem ze tmy, strachu a tužeb
pohledem letmým stahujem z kůže
Neznáme milost a láska je nám cizí
dyž milujem tak na kost, ale neni to cit ryzí
... a dyž máme moc piv, nezůstane po nás kámen na kameni
lepší utýct dřív, než čekat na znamení
Sme pro všecky, ale za trest a samy sobě pro smích
sme ukrutně na pěst a vinu házíme jen... na sníh...
Ano, dryády bývaly občas docela drsné, tedy pokud můžeme věřit antickým autorům.
21.04.2015 20:47:59 | Adramelech