Anotace: tak sbohem a díky za všechno
vzpomínám na ticho mlhavých rán a vůni hub
na domečky z mechu klacíkú a kamení
houpací síť mezi smrky
sny a vzdálená místa
jež z té sítě bylo možno dosáhnout
nekonečný kaleidoskop světýlek
za slunečných dnú
a tichou píseň větru
ve větvích stromú
třpyt spršky sněhu uvolněných hravou větví
za krk
jarní potůčky , hráze a hrady z kamínkú
hry na indiány bunkry a šiškomet
noční strašení kolemjdoucích
první tajná cigára
a lásky
dnes zjištuju
že podvědomě skřípu zuby a křivím obličej
při každém zapraskání
a tupém nárazu
tak sbohem přátelé
a díky za všechno
Ta je super, musela jsem si ji založit. ST :O)
24.04.2015 19:06:46 | Tichá meluzína
Domečky z šišek, mechu a klacíků jsou bezva pořád, né?
ST, pane...moc pěkná atmosféra z toho vane
21.04.2015 21:25:01 | MARKO
díky.. je to takový hold lesu který dnes umřel.. a tak jsem mu chtěl tak nějak poděkovat ..
21.04.2015 21:34:19 | mikrojimbo