Bez cíle
Anotace: Olizuji hořkou pachuť z konečků prstů, nenechavě osahávajících prašné kůže cest...
Olizuji hořkou pachuť
z konečků prstů,
nenechavě osahávajících
prašné kůže cest
kudy jsme chodili
tisíckrát...
...bez cíle.
-kamínky křupou mi mezi zuby-
promítám obrazy
na holé stěny
lebeční komory...
tam v prachu hledám
kostřičky vzpomínek.
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: bogen, Holis, Frr, mikrojimbo, Smile-and-Fire
Komentáře (0)