prej dělaj otisky večerní šaty
dívka stvořená Michelangelem
natřela kliku rudým gelem
a Sladká při tom trochu tleje
s perforací oken
krvavej román
bez portfeje
mýtické Grácie
si vysoko vyčesaly svoje vlasy
Překrásná
myslí
podpatkem
sprcha má hlasy
smrt ptáků na ramenou nese žaluzie
zátiší s barvami trochu pije
mužské boty s ženskými punčochami
vytvořily autoportrét
ve sklence zbyla vážka
a dámský torza nejsou předpojatý
jen starej anděl myslel na troje svatý
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/kultura/302887-obrazem-vladimir-zidlicky-komunikuje-s-fotografiemi/
jdu hned do sprchy vyposlechnout symfonickou báseň s recitativy barevnejch hlasů..konečně se mám na co těšit..:-) :-D ST
23.04.2015 09:06:09 | Frr
Nejen srdce stylisty plesá...ST fantazijní obrazy.
Otisky večerních šatů mám ráda:O.
22.04.2015 20:55:41 | Malá mořská víla