Anotace: Poezie ze života aneb Známá situace
Tolik jsem ti toho
chtěla říct,
tak nerozumím,
proč tu teď v tichosti
sedíme
a směrem k oknu
hledíme.
Ale v podstatě štěstí,
že se za oknem něco
odehrává,
alespoň mám pocit,
že se i jinde něco
stává.