Anotace: Všichni znají ten pocit nicoty.
Jak tramvaj se motá městem
opilá lesba,
dojede až na konečnou
a fakt se jí to nezdá.
Lidmi opovrhuje,
ale do davu vmísí se,
cítí se nechtěně,
jak holubice na římse.
Růžové brýle
zahodila už dávno,
v zobáku nic,
i pod křídly prázdno.