Anotace: Báseň od soudu aneb Ironie života
Však Vám říkám,
že rozvést chceme se,
my už nestrpíme se!
Soud.
- Kdy byl poslední intimní poměr?
Soudce táže se.
- Včera.
Odpovídá se.
A ven!
Ale pane advokáte,
zač Vás platíme?
Však říkáme,
že rozvod ustojíme!
/Teda myslíme./