Vše je tak, jak má být
Anotace: A svět je opět uspořádán klasicky Města. Velká pulzující srdce před infarktem....
A svět je opět uspořádán klasicky
Města.
Velká pulzující srdce,
před infarktem.
Lidé.
Ploužící se tvorové
s igelitkami,
plnými vesele barevného jídla.
Tramvaje.
Po okraj přecpané
a
špínou do měkka vystlané ulice.
Nebe.
Jako vždy, tak hravě šedivé,
načechrané vonným smogem.
Vše je tak,
jak má být.
Jen moje hlava
…vzhůru nohama.
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, CoT
Komentáře (1)
Komentujících (1)