Kouzla ztrácí svá umění nadpřirozeností
tady, v jízdách princezen
v kočárech ke svým zachráncům
aby jim vrátili mikinu,
která jim v noci brala z očí chlad.
Přivřou jim šaty ve dveřích
a domů se vrátí
téměř holá těla,
přesně tak, jak to mají
(ve filmech)
rádi
To je ale zvláštní básnička. Moc se mi líbila.
02.05.2015 22:19:50 | Adramelech