V(zdá)Lenosti
Anotace: písnička (2015) ..jen nevím, co má znamenat.
Nějak mi není dobře…
letos.
A dnešní den si doslova užívám.
Zmáhá mě podivná lenost.
Každým dnem víc a víc,
umírám?
Všechno, co se děje mi,
děje se i na Zemi.
Či spíš je to opačně,
co je vně, je i ve mně.
Absolutně rozhozený
snažím se být přirozený.
Klidný, vlídný a veselý,
dělám, že mi nic není.
Všechno, co se děje mi,
děje se i na Zemi.
Či spíš je to opačně,
co je vně, je i ve mně.
Hledám důvod k radosti,
prý jich je ještě dosti.
(ale)
Jak mám býti veselej,
pečenej a vařenej?!
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Snizek
Komentáře (0)