Anotace: ... jedna (ne)pracovní :D
Na Dni Cechu mobility
léčim se z psychický lability
za vokny neni mlíko a nečas že by čokla nevyhnal...
... Za voknem je
Vernisáž děl mlhy
Stromy tančí větvemi výrazový tance
Za tónů orchestru deště
A recitálu větru