Anotace: Poezie z netradičního prostředí.
Starý pánve vazbě sedí,na mě tu právě hledí.
Svých činů lituje,doufá,že se nad ním soudce smiluje.
Doufá, doufá přec,ačkoli ví, že ho čeká vysokýtrest.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?