Jarní výlet
Anotace: Klikatá cestička
Přede mnou prašná, klikatá cestička,
na kole řítím se, bystřím své zraky.
Trochu mi těsná je sportovní blůzička,
jak nevšední obraz vlní se mraky.
V hlavě se rodí veselá písnička,
krásné je přistihnout vzduchem plout ptáky.
Na cestě ležela od stromu větvička,
ptáci se vznášejí, já letím taky.
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, knihomolka, MARKO, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)