má paměť batolete
zpěněná cibulka
pozdního jara
snídaně pro ztráty převozníků
prý voní zapomněním
s vizitkou na temeni
hladová a bělavá
má piknikové koše
s propastmi podsvětí
asi pro galoše
je jako splav
pěna a koně z poválené trávy
má tmavé oči dívky...
S Léthé toust
a sklenku s Acheronem
Říkal mi Proust
že nejlíp
je být zvonem
Skvělá a krásná fotka...
06.05.2015 07:31:06 | Pamína
a tahle splav-ná píseň je jako zpěněná řeka s pamětí břehů rozjívených batolat ST :-D
05.05.2015 22:50:41 | Frr
Básněnko, všechny tvé fotky jsou jedinečné a krásné. Jen nevím, jak ti to napsat pokaždé jinými slovy :)...to je výzva
05.05.2015 21:32:25 | MARKO
dokonalá chuť i vůně tebou namíchaná...čarodějko:-)
05.05.2015 20:21:57 | střelkyně1
znáš podzemní řeky...
jsou rozmarné svou tůní
a převozníci střádaj obětiny
řeky má vlny
paměť
vizitky nad rameny..
snad pro prameny v duši
05.05.2015 20:23:31 | básněnka