-Dneska jsem fakt moc-
Zdá se býti dobrým plánem
vychlastat si mozek.
Aspoň chvíli sám svým pánem,
sám sobě čistým plátnem,
kde barvou jsou zvratky,
tuž a krev panen,
souložíc za hádky.
Tak tahám depku za cecky,
chci nadojit noc.
Ratatata-rapapá,
dneska jsem fakt moc.