Anotace: ...
Můžu umírat
jednou za měsíc nebo
několikrát za den
jako člověk
co se nikdy nenarodil
protože přesně takové to je
navyknout si nebýt
a
zešílet ve snaze
držet se a nepouštět
zdravého rozumu
protože přesně tak to má být
nádech prolomí žebra
tak nevděčně
tak nevěrně
až tomu skutečně věřím
že
jsem
Moc rád tě tu zase vidim.. ;)
09.05.2015 03:40:42 | Joe Vai