Anotace: Každé zlo v nás se dá zničit, každý tu sílu má jen stačí se vztyčit...
S láskou i touhou
něhou i nenávistí
z pohledu druhého
o sobě člověk mnoho zjistí
Bylo spousty věcí
Co o sobě jsem nevěděl
a s mnoho zloby na druhé
po nocích jsem proseděl
Pak časem se ztrácel
už i můj vlastní stín
a řekl jsem si hlupáku
ty sám se přece ze všeho viň
Velmi jsem ublížil
a svou chybou ztratil
však snad není pozdě
abych zpátky se vrátil
Teď díky slovům tvým
chci být jako jiní
chci v sobě porazit
navždy tu zlou sviňi
Ty zbraň jsi mě podala
a já schovával náboj
teď už mrcha jen škube se
a halí jí smrti závoj....