Anotace: a dál nic
víno už mi nechutná
a z trávy mívám depky
tak zatáhni závěsy
ať se někdo nevyděsí
takhle to má být
17.04.2017 11:09:40 | CoT
...nerad komukoliv do toho kecám, ale mě v tom závěru zaznělo...a já si vezmu trepky...protože to už je taková ta koncovka, jak mi nic nebere...to mě děsí víc...
10.05.2015 04:17:23 | Jort
vzít si trepky by bylo celkem rozumné řešení!
08.07.2015 16:24:21 | aneettx
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?