Anotace: ...
Sbírka: Výstava stínů
Zbarvené koleno krví,
věděl jsi, že přiběhne,
když zavoláš mamí.
Dnes muž v tobě tkví,
tvé dítě raněné,
čekáš, až tě osloví.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?