Kolchidský beránku
mám střevíce ze tvých rohů
prs
a podpatek pro uctívání
pět svých a jeden tvůj
je jako pásek z celuloidu
zažloutlý roh fotografie
Médea co zestárla
hliníková konvice na čaj
pouť dechu na skle
je trochu pozdě
pro intimní chuť
s pihami rusovlásek na omšelý vestě
mladá vdova odplula se šalupami popelníků
s motivací teplého lůžka
mám ještě jednou pět
a v nich je tužka...
a šestý... smysl-taky prstík..jímž stíráš prach ze zrcadel lásky..a líp se pak dělaj prasátka..no teda básněnko ! ST :-)
14.05.2015 22:57:41 | Frr