Anotace: Tak trošku i rada do života.
Svět jedince zahání tchýně
(Změníš-li sebe, změní tvůj svět.)
Je to tak,
jsi svobodný
jako pták
… jsi volný
Ve svém světě
nemáš tam lidi,
ve svém světě
tě nikdo nevidí
Chceš žít?
Pusť do svého světa
nepřející lid
(„Ať už je tam.“)
Stačí ti jedna
osoba tobě blízká,
skákajíc od dna,
tak jak píská
Osoba věrná
svému slovu i činu,
jež je úměrná
lůně matčinu
Takže člověče,
radím dobře,
pečuj o děvče,
ale věz...
že jablko nepadá daleko od stromu