Anotace: Pro všechny co mají někoho v srdíčku...
Když večer rozhází
své střípky na nebe
Vracím se zpátky
k myšlenkám na tebe
Oči mě planou
a srdce buší
O kom to píšu
snad dotyčný tuší
Jak krásně se směješ
a přivíráš víčka
Jak oči ti planou
když v noci zhasíná svíčka
Na tvá ústa a slova
jenž něžně promluví
To že nesmím říct kdopak jsi
snad přítomní omluví...
.....něžně tajemná..ST
14.05.2015 10:34:37 | Nikita44
Mám rád tajemno.. To šimrání když člověk ví že není vše odhaleno. Děkuji za něžný komentář niki ;-)
14.05.2015 12:05:08 | ztracený 22