Anotace: APARTeček
Co ty víš, bídáku, vo duši?
Co vím?
… vše co ty, i to, co ani netušíš
A máš ji vůbec, nebo tělem klameš?
Zda klamu?
… leda tak pravdou, kterou vydávám za lež
A máš srdce? Srdce čisté?
Mám…
… ale na špatnym místě
A co víru v sebe sama?
Mám… Nemám!... Mám?
… víceméně se to mění s dnama
A máš vůbec pocity?... Halíš je do hávu
Mám… ale pššt
… tajím je - jak soply utřený do rukávu
A tak proč vůbec jsi?... Co z toho máš?
Všechno a nic…
… jako vše, co ty mi dáš…