Anotace: Věnováno všem kteří zde dokáží odhalit kus sebe.. Těm co nebojí se sdělit své pocity.. Všem co zde píší i čtou..Vám všem...
Básně jsou psány
s láskou i bolestí
Básně jsou psány
pro radost i pro štěstí
Líčíme v nich jací jsme
jací jsou naši drazí
Když dáváme je druhým číst
tak jsme jako nazí
V nich otvíráme naše srdce
duší nacházíme sebe
Některé jsou mystické
až z nich trochu zebe
Každý máme své tajemno
i já a ty zase to své
Ale musíme si chránit
to naše nitro schované
Hýčkat si ho v srdcích
a ukrývat v nás
Vždyť vše to co tu skládáme
to nám v srdcích píše čas....
Velmi pěkně zveršované. Zahřála u srdíčka a povzbudila.
Ráda jsem dala..ST..
11.06.2020 22:46:11 | Jaruška
...nádherně ztvárněná báseň o básních a básnících...moc líbí ST a dávám do oblíbených..:-)
15.05.2015 08:23:17 | Nikita44
Mnohokráte děkuji za takové přijetí. I básníci si zaslouží báseň o sobě :-)... Děkuji niki..
15.05.2015 12:36:58 | ztracený 22