pižmo červený sukně
umělý lidský údy
osobní stalingradská bitva z vulgárních vykřičníků
zapouzdřenej nůž v lůně nudy
a ztráta paměti
s čapí letkou pro děti
jak asi chutná bezpohlavní polibek?
možná je jako první cigareta
se žilnatinou mírně krutejch básní
dopitý punčochy
zlomená dlaha
z ukřižovaný révy
nebo projíždějící vlak
beruška sedmitečná z pahorkatin
a děsně hlučnej hluk
ze tvejch slatin
ze tvejch
slatin...
"z Tvejch slatin hluk" natropí kluk..to z obzorů pohádek vrací se Muk..a Ty na to už ani muk..básněnko kuk..:-)) :-D ST
17.05.2015 12:42:06 | Frr
.... Tvá tvorba je tajemná a krasná
......Tvá dnešní báseň je krásná a tajemná.....ST
16.05.2015 22:58:57 | Nikita44