Anotace: Doměnky pocitů jedné krásné ženy kterou jsem Tenkrát poznal... A přesto dnes neznám...
Když tenkrát lezl na skálu
tak tajil se mi dech
Když jeho paže drtily
kámen na něm hebký mech
Když vylézal každým metrem víš
ten strmý prašný svah
Můj pes žalem štěkal
a já měla tenkrát strach
Pod srázem jen zurčil potok
a v něm ostré kamení
Možná že už tenkrát
dával mému srdci znamení
Hodně jsem se bála
a snad byla tenkrát ohromena
Když pak slezl ke mě dolů
a chytl mě pevně za ramena
Tenkrát řekl stále tady budu
i když spolu nebudem
Ale já už v tento moment vím
že jsem spjatá s jeho o s u d e m...