Anotace: Hřeješ, hraješ, hrabeme
Má to smysl, nebo ne?
Já věřím, že cena pro vítěze
nakonec nikoho nemine
Zapomínám
a pak objevuji archívy
kde můžu číst
něco o hře na kočku a myš
A musím se smát,
něco mi dává smysl
vlastně až teď
a co teprve za dalších
sedm nebo osm let?
Mám svou malou vizi
o rozplynutí – duze,
ale taky, že bych
v plném zdraví chtěla žít
fakt dlouze
Jestli je to ekvivalent
ceny pro vítěze nevím,
když nelovím,
jsem tedy teď myš?
A jak se loví
velké tlusté myši víš?
Anebo už nehrajeme?
Protože ty
přece nelovíš
Přeji Ti to ticho
Přeji i ten klid
A k tomu všemu
můj
radostný smích