Anotace: Kéž zrnko písku přesýpacích hodin by mohlo vrátit čas... Prosel bych všechny pouště světa abych ho našel...
Vždyť tenkrát jsem byl mladý
a choval jsem se trapně
Možná díky svému dětství
válel jsem se na dně
Časem žil jsem jen ulicí
nikde žádnou pevnou stěnu
Rodina už pro mě nebyla
lavičky měly noční směnu
Však tys byla tím zázrakem
co jsi si mě povšimla
A krásně na mě mluvila
a vypadala roztomile jak rty jsi na mě špulila
Však jen střípky mnoha let
píšou tato slova
Kéž stačilo by říct pár vět
a mohl zažívat to znova
Zaspal jsem však šanci
kdy změnit svoje žití
Ale díky tobě krásko zázračná
mě zas slunce svítí
Možná už teď otvírám
mnoho svého nitra
Ale až se ráno probudím
v mém srdci budeš i zítra
Vím čím jsi si prošla
a kým jsi se teď stala
A mnohokrát ti děkuji
vždyt ta léta čekání
ZA TO SAKRA STÁLA!!!!!
Děkuji. P.
střípky let skládají obraz nacházení sám sebe...a ten pocit nalezení se, za to sakra stojí:-))
19.05.2015 21:53:46 | Nikita44
Máš pravdu stojí... A stále jsem víc a víc překvapen co v sobě a v druhých nalézám... Děkuji za milé přijetí...
20.05.2015 08:07:03 | ztracený 22