ETAPA ŽIVOTA

ETAPA ŽIVOTA

Anotace: Část života za námi aneb Kam dál?

 

Radost, štěstí smích,
proč ne?

Však se nestal žádný hřích!

 

Psychologie,
pedagogika či jazyk český,
máme to za sebou,
svět je zase hezký!

 

A že ten Jidáš zrádný byl?
Nu což, jednaačtyřicet bodů
z padesáti máme doma,
tak teď už jen ta práva
nám zbyla.

 

A co holky, kluci, kam se hlásíte?
VŠE, UK, MUNI?
Kdo ví, snad se ale výsledky brzy dozvíte!

 

 

A teď hurááá - ne, že tu slávu prospíte.

Autor KlaraKimberlyViznerova, 20.05.2015
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: Draconian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Taková pěkná maturitní:-)

22.05.2015 22:57:45 | Draconian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel