Nikdy nic nebylo
Anotace: Nikdy nic nebylo tak zlý ani tak dobrý aby to dávalo smysl (říkám si) a v...
Nikdy nic nebylo
tak zlý
ani tak dobrý
aby to dávalo smysl
(říkám si)
a
v čekárně na zázrak
zase obsazeno.
-Omluvte prosím zpoždění-
pár vajglů po zemi
lidi
s otrávenými obličeji
cpou se svačinami
z igelitových pytlíků
-Ohlášené zpoždění se může změnit-
Přečteno 357x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Frr, AndreaM, bogen, innominata
Komentáře (4)
Komentujících (4)