Anotace: které se mnou navždy zůstanou...
Těch tajemných pohledů a němých slov
Musí být i na ten papír věru dost
Tisíce úsměvů i slzavých očí
Všichni co se kolem své osy rádi točí
Vůně inkoust a starých stránek
Nikdy nepoznajíc větru vánek
Vybledlé stáří a zašlá sláva
Zezadu napsané má láska, drahá …
Celý vesmír myšlenek na jednom papírku
Nebo jen to, že Tě chci mít stále nablízku
Pokud ztratím Tebe je nikdy ne
Navždy budou semnou ... Tvé fotografie