v čekárně
nemám jméno
ani příběh
čekám
až někdo přijde
a řekne
vstaň
bezejmenný
nemám přítele
ani nepřítele
sedím tu bez důvodu
až někdo přijde
a řekne
vstaň
bezdůvodný
nevidím za sebe
ani před sebe
čekám
až někdo odhrne plentu
a řekne
vstaň
nevidomý
nenaslouchám
ani neodezírám
jen čekám
až někdo rozsvítí
to velké světlo
ve mně
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: MARKO, Amonasr, Nikita44, Frr, Airen, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)