Anotace: ...
Život je někdy síla
a to někteří smutně nesnesou
Však jiní co by rádi žili
těm cizí ho odnesou
A i když je to pes
tak začni rvát se a šťekat
Vždyť není jen o tom
na vše se vztekat
Proč stále jen láteříš
a nadáváš na všechny
Tak přece jen zastav se
a na chvíli vydechni
Je to jen okamžik
který to potrvá
Ale uvědom si na moment
že život věčně netrvá
Zkus usmát se na druhé
a zkus být i vlídný
A uvidíš že pak večer
budeš uléhat klidný
A až ráno se vzbudíš
když v noci mohl jsi snít
Pak zase pochopíš
jakou cenu má Žít...
Ano, hledej úsměv nejprve v sobě, a když budeš zářit ty, snad bude více světla i kolem tebe :-)
Moc hezky uvažuješ, líbí se mi tvé myšlenky :-)
25.05.2015 20:37:31 | Helen Zaurak