hodinku a nebo dvě ještě počkám
pak vezmu za ruku dětinského Hamleta
beztak olizoval jen prázdnou lebku
a mne to trochu iritovalo
posadíme se ...
abychom odvedli pozornost
od tlustých žen s vyjícími dětmi
rozpraskaná znetvořená břicha vlčích máků
připomínají papírové draky
dav řve
upalte je
pro majáky
my zatím v klidu pojídáme žlutomasé motýly
s chutí mosazi
jsou břitvy červené
stejně jako provazy?
Pěkná představivost součást Tvého tvůrčího "nou hau" Dobrý Stroganoff stejně jak jej mám rád na talíři. Pomněl jsem se.
18.03.2019 20:52:07 | šerý